www.consiliere-someri.ro O sansa pentru mediul rural! - Formare, informare si consiliere pentru integrarea si reintegrarea in viata activa a persoanelor inactive, somerilor, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si persoanelor ocupate in agricultura de subzistenta din mediul rural al judetul Braila

Switch to desktop Register Login

Testcariera.ro

Testcariera.ro

http://testcariera.ro - un site care se dovedeşte a fi deosebit de utill în cazul în care doriţi să realizaţi o evaluare a intereselor dvs. şi a profesiilor ce se potrivesc cu acestea pentru adoptarea unor strategii de succes optime. Totodată regăsiţi aici informaţii cu privire la utilitatea consilierii în carieră şi a utilizării testelor psihologice aferente.

Go.Ise.ro

Go.Ise.ro

http://www.go.ise.ro – dacă vă doriţi un consilier în privinţa carierei însă nu dispui de resursele financiare necesare pentru a îl plăti acest site este exact ceea ce căutaţi. Vă oferă toate resursele necesare pentru demararea căutărilor unui nou loc de muncă pornind de la consiliere psihologică şi ajungând la modalităţile de redactare ale unui CV, modalitatea de a te prezenta la un interviu sau o listă cu joburile din România.

Recrutam.ro

Recrutam.ro

http://www.recrutam.ro - un adevărat ghid în care regăseşti întreaga gamă de informaţii necesare pentru a aplica la un anumit job. CV-urile sunt personalizate în funcţie de aria de interes iar fiecare job are ataşat o scurtă descriere. Noutatea faţă de site-urile prezentate anterior este că puteţi aplica direct de pe acest site la jobul dorit şi aveţi posibilitatea să vizualizaţi firmele cele mai cunoscute care recrutează angajaţi precum si istoricul lor pe scurt.

Portalroman.com/teste-psihologice

Portalroman.com/teste-psihologice

http://www.portalroman.com/teste-psihologice - o serie de teste psihologice ce vă pot ajuta să vă cunoaşteţi mai bine din punct de vedere profesional însă nu se soldează cu o finalitate neapărat practică. Sunt deosebit de utlie pentru dezvoltarea personală.

Consiliereprivindcariera.ro

Consiliereprivindcariera.ro

http://www.consiliereprivindcariera.ro/- aici găsiţi o serie de linkuri utile către alte site-uri privind tehnicile de căutare a unui nou loc de muncă, furnizorii de servicii de consiliere sau, deosebit de interesant, un link către instituţiile ce organizează diverse cursuri de formare continuă.

http://cdimm.ro

O ŞANSĂ NOUĂ, UN VIITOR MAI BUN PE PIAŢA MUNCII DIN REGIUNEA DE SUD-EST PENTRU PERSOANELE DIN MEDIUL RURAL!
Str. Plevna, nr.6, bloc A8, sc.1, ap.1, parter
Tel. fix: 0239/616.696, 0371/302.941, Fax: 0239/612.142
E-mail: centru@cdimm.ro

consiliere-someri.ro © 2012

Sus Versiune Desktop