www.consiliere-someri.ro O sansa pentru mediul rural! - Formare, informare si consiliere pentru integrarea si reintegrarea in viata activa a persoanelor inactive, somerilor, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si persoanelor ocupate in agricultura de subzistenta din mediul rural al judetul Braila

Switch to desktop Register Login

14 Mar

Începere activitate de workshop de informare și consiliere în loc. Tufești

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că în perioada 17.03-19.03.2014, începând cu ora 10:00 în localitatea Tufești, incinta sălii de consiliu a primăriei, jud. Brăila, va avea loc desfășurarea workshop-ului de informare și orientare profesională din cadrul proiectului - O șansă pentru mediul rural! - Formare, informare și consiliere pentru integrarea și reintegrarea în viața activă a persoanelor inactive, șomerilor, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și persoanelor ocupate în agricultura de subzistență din mediul rural al județului Brăila.

Workshop-ul se adresează următorelor categorii de persoane: persoane aflate în căutare unui loc de muncă, șomeri, persoane inactive, persoane ocupate în agricultura de subzistență și angajați din mediul rural.

Această activitate se va derula pe parcursul a 3 zile, fiecare zi fiind organizată pe o anumită tematică, după cum urmează :

  1. 1.În prima zi - Informare privind piața muncii și evoluția ocupațiilor; stabilirea traseului profesional; evaluarea și autoevaluarea personalității în vederea creșterii încrederii în sine;
  2. 2.În a doua zi - Dezvoltarea abilității și încrederii în sine a persoanelor în căutarea unui loc de muncă; identificarea elementelor relevante pentru angajare; pregătirea CV-ului și a scrisorii de intenție;
  3. 3.În a treia zi- Metode și tehnici de căutare a unui loc de muncă; instruire privind utilizarea site-ului; prezentarea la interviu.

Ulterior acestui workshop vor începe 2 cursuri de Competențe Informatice (50 h).

Pentru detalii și alte informații  puteți apela la numărul gratuit 0800 410 116, acesta fiind disponibil de luni până vineri de la orele 08:00-20:00.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

consiliere-someri.ro © 2012

Sus Versiune Desktop