www.consiliere-someri.ro O sansa pentru mediul rural! - Formare, informare si consiliere pentru integrarea si reintegrarea in viata activa a persoanelor inactive, somerilor, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si persoanelor ocupate in agricultura de subzistenta din mediul rural al judetul Braila

Switch to desktop Register Login

13 Dec

Începere curs Operator calculator electronic și rețele în loc. ȘUȚEȘTI

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că în data de 17.12.2013 la ora 14:00, în localitatea ȘUȚEȘTI,  în incinta Școlii Gimnaziale, jud. Brăila, va avea loc deschiderea cursului de OPERATOR CALCULATOR ELECTRONIC ȘI REȚELE (100 h) din cadrul proiectului - O șansă pentru mediul rural! - Formare, informare și consiliere pentru integrarea și reintegrarea în viața activă a persoanelor inactive, șomerilor, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și persoanelor ocupate în agricultura de subzistență din mediul rural al județului Brăila.

 

Pentru detalii și alte informații  puteți apela la numărul gratuit 0800 410 116, acesta fiind disponibil de luni până vineri de la orele 08:00-20:00.

Ultima modificare Vineri, 13 Decembrie 2013 16:55
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

consiliere-someri.ro © 2012

Sus Versiune Desktop