www.consiliere-someri.ro O sansa pentru mediul rural! - Formare, informare si consiliere pentru integrarea si reintegrarea in viata activa a persoanelor inactive, somerilor, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si persoanelor ocupate in agricultura de subzistenta din mediul rural al judetul Braila

Switch to desktop Register Login

10 Dec

Anunt Absolvenți curs Educație Antreprenorială din loc. Vădeni

Avem plăcerea să vă anunțăm că în data de 11.12.2013, începând cu ora 11:00,o  echipă din cadrul proiectului, "O șansă pentru mediul rural! - Formare, informare și consiliere pentru integrarea și reintegrarea în viața activă a persoanelor inactive, șomerilor, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și persoanelor ocupate în agricultura de subzistență din mediul rural al județului Brăila", va fi prezentă în cadrul Școlii Gimnaziale din localitatea Vădeni, județul Brăila în vederea eliberării certificatelor ANC și suplimentelor descriptive, obținute în urma absolvirii examenului în data de 29.11.2013.

Pentru detalii și alte informații  puteți apela la numărul gratuit 0800 410 116, acesta fiind disponibil de luni până vineri de la orele 08:00-20:00.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

consiliere-someri.ro © 2012

Sus Versiune Desktop