www.consiliere-someri.ro O sansa pentru mediul rural! - Formare, informare si consiliere pentru integrarea si reintegrarea in viata activa a persoanelor inactive, somerilor, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si persoanelor ocupate in agricultura de subzistenta din mediul rural al judetul Braila

Switch to desktop Register Login

01 Nov

Curs Educație Antreprenorială în loc.VĂDENI

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că în perioada 05.11-18.11.2013 se va desfășura cel de-al doilea curs de Educație Antreprenorială (50h) în incinta Școlii Gimnaziale din localitatea Vădeni, județul Brăila din cadrul proiectului - O șansă pentru mediul rural! - Formare, informare și consiliere pentru integrarea și reintegrarea în viața activă a persoanelor inactive, șomerilor, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și persoanelor ocupate în agricultura de subzistență din mediul rural al județului Brăila.

Participanții de la acest curs vor fi selectați în vederea acordării asistenței pentru începerea unei activități independente sau a unei afaceri.

Pentru detalii și alte informații  puteți apela la numărul gratuit 0800 410 116, acesta fiind disponibil de luni până vineri de la orele 08:00-20:00.

Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2013 13:52
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

consiliere-someri.ro © 2012

Sus Versiune Desktop