www.consiliere-someri.ro O sansa pentru mediul rural! - Formare, informare si consiliere pentru integrarea si reintegrarea in viata activa a persoanelor inactive, somerilor, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si persoanelor ocupate in agricultura de subzistenta din mediul rural al judetul Braila

Switch to desktop Register Login

25 Oct

Începere workshop antreprenorial în loc. Vădeni, jud. Brăila

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că în perioada 28.10-01.11.2013, începând cu orele 15:30 în localitatea Vădeni, incinta Școlii Gimnaziale, jud. Brăila, va avea loc desfășurarea celui de-al doilea workshop workshop pentru informare și consiliere a persoanelor interesate să inițieze o activitate independentă sau o afacere din cadrul proiectului - O șansă pentru mediul rural! - Formare, informare și consiliere pentru integrarea și reintegrarea în viața activă a persoanelor inactive, șomerilor, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și persoanelor ocupate în agricultura de subzistență din mediul rural al județului Brăila.

Workshop-ul se adresează următorelor categorii de persoane: persoane aflate în căutare unui loc de muncă, șomeri, persoane inactive, persoane ocupate în agricultura de subzistență și angajați din mediul rural.

Această activitate va fi organizată pe o anumită tematică, după cum urmează :

  1. ABC antreprenorial;
  2. De la idee la afacere – pașii pentru inițierea unei afaceri; prezentarea unor experiențe de succes;
  3. Evaluarea potențialului antreprenorial al participanților și selectarea participanților in vederea inițierii de activități independente sau a unei afaceri.

 

Ulterior acestui workshop va începe cursul de Educație Antreprenorială (50 ore)

Pentru detalii și alte informații  puteți apela la numărul gratuit 0800 410 116, acesta fiind disponibil de luni până vineri de la orele 08:00-20:00.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

consiliere-someri.ro © 2012

Sus Versiune Desktop