www.consiliere-someri.ro O sansa pentru mediul rural! - Formare, informare si consiliere pentru integrarea si reintegrarea in viata activa a persoanelor inactive, somerilor, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si persoanelor ocupate in agricultura de subzistenta din mediul rural al judetul Braila

Switch to desktop Register Login

Parteneri

S.C. CENTRUL DE CERCETARE ȘI STUDII EUROPENE S.R.L.

 În februarie 2005 a luat ființă SC Centrul de Consultanta și Studii Europene SRL care face parte dintr-un holding alături de Centrul de Calificare și Recalificare Profesională Social Trade, Asociația Centrul de Consultanță și Studii Europene, cu obiect principal de activitate – alte forme de învățământ.

 Firma își concentrează activitatea pe asigurarea de servicii de formare profesională, completată de servicii de informare și consiliere, oferind astfel soluții concrete pentru activitatea de mediere a muncii. În acest context programele de formare profesională oferite sunt deschise pentru o secvență larga din populația activă sau aflată în căutarea unui loc de muncă, de exemplu:

 

Absolvenți de învățământ preuniversitar și universitar;

Persoanele disponibilizate în căutarea unui loc de muncă;

Salariați care doresc să schimbe locul de muncă;

Salariații care solicită diverse formări sau perfecționări;

Persoane casnice care caută un loc de muncă;

Persoane care se afla în evidența AJOFM ca șomeri;

Personalul din societățile de stat sau private care intra într-un program de perfecționare sau calificare la inițiativa societății.

 

Mai multe informații puteți afla la http://cursuriccse.ro/

consiliere-someri.ro © 2012

Sus Versiune Desktop