www.consiliere-someri.ro O sansa pentru mediul rural! - Formare, informare si consiliere pentru integrarea si reintegrarea in viata activa a persoanelor inactive, somerilor, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si persoanelor ocupate in agricultura de subzistenta din mediul rural al judetul Braila

Switch to desktop Register Login

www.consiliere-someri.ro

Testimoniale

a

Modificat recent la Joi, 31 Octombrie 2013 14:03

Afişări: 1101

Video: Conferinta de lansare

 

 

Modificat recent la Sâmbătă, 15 Iunie 2013 10:59

Afişări: 2944

Media - Galerie foto activitati proiect si materiale informative

       
 Workshop de consiliere  nr. 1
 Workshop de consiliere  nr. 2
 Curs agent vanzari nr. 1
Curs TIC nr. 1
 Conferinta de lansare a proiectului
 Afise
 Pliant informare
 Brosura constientizare
   
Focus Grup nr. 1
 Focus Grup nr. 2
 Focus Grup nr. 3
 Focus Grup nr. 4
Brosura educatie antreprenoriala
Pliant educatie antreprenoriala
Pliant constientizare

Modificat recent la Vineri, 14 Iunie 2013 22:18

Afişări: 5371

Prima pagina

Anunt

    Vă anunțâm că începând cu 16 septembrie 2012 vom iniția derularea campaniei de informare privind beneficiile proiectului O șansă pentru mediul rural!, precum și campania de conștientizare privind oportunitățile de formare în domenii non-agricole.

 

    Cu aceeași ocazie se va demara și activitatea de cercetare vizând situația șomajului și a persoanelor ocupate în agricultura de subzistență și tendințele de dezvoltare locală în mediul rural în comunele și satele din vecinătatea orașului Brăila, respectiv în Viziru, Chișcani, Tichilești, Vădeni, Cazasu, Tudor Vladimirescu, Gradiștea, Gropeni, Bărăganu, Victoria dar și alte comune și sate.

 

   Persoanele care vor participa la aceste activități vor avea ocazia infomării privind beneficiile participării la activitățile proiectului, iar înscrierea în baza de date a proiectului le poate garanta șansa participării la toate activitățile acestuia, acestea având prioritate la selecție.

 

   Pentru informații suplimentare vă rugăm apelați Linia verde pentru informarea, formarea si ocuparea persoanelor din mediul rural la numărul de telefon gratuit 0800 410 116 , disponibil în zilele lucrătoare de luni până vineri între orele 8:00 și 20:00.


Modificat recent la Duminică, 16 Septembrie 2012 09:06

Afişări: 68813

consiliere-someri.ro © 2012

Sus Versiune Desktop